Alternate Text

Rapportering

Med Cantor er det enkelt å få orden på rapporteringen. Få tilgang til oversiktlige rapporter i skyen, med bare et par tastetrykk!

Cantor_Rapportering_Therese Bøe.jpg


Få bedre kontroll

Cantor har trygge integrasjoner mot de aller fleste regnskapssystemene der ute. Tallene hentes automatisk og generer rapporter tilpasset dine behov og ønsker.  

Dermed kan du kvitte deg meg tunge Excel-ark og rapporteringsløsninger som ikke dekker dine behov. Gled deg til en mer effektiv hverdag hvor store deler av rapporteringsprosessen er automatisert!

Velg intervall

Du velger selv om du vil hente ut rapporter for en enkelt periode, eller om rapportene skal genereres automatisk med en fastsatt frekvens. Månedsbasis, to-månedlig, kvartal, tertial, halvår, helt år eller inntil 5 år for både virkelige tall og budsjett. Vi har en egen modul for budsjett.

Sammenligne perioder

Du kan enkelt sammenligne resultater fra flere perioder i rapportene dine. Cantor hjelper deg også kontrollere hvorvidt din virksomhet holder seg innenfor et gitt budsjett og gir sammenligningsgrunnlag mot avviksanalyser, prognoser og grunnlag for fremtidige budsjetter.

I Cantor kan du benytte inntil 10 forskjellige dimensjoner for å dekke behov innenfor avdelingsoppdeling, prosjekt, varer, divisjoner med mer. Du kan enkelt foreta periodisering av inntekter og kostnader og løse avdelings- og valutaproblematikk. Systemet er også godt egnet som løsning for konsernrapportering.

Har du behov for hjelp? Folka våre sitter klare til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i rapporteringsarbeidet ditt.

Disse selskapene bruker Cantor til rapportering: 

  • Bama
  • Aschehoug
  • Fûrst
  • Kjeldsberg Eiendomsforvaltning
  • Arne Blystad
  • Riccovero
  • Sparebank 1 Regnskapshuset
  • Accountor 

Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor eller booke en demo? Fyll ut skjema, så tar en av våre rådgivere kontakt med deg snarest.

Gruppe


?

Vil du vite mer?

Send oss en melding!