Alternate Text

Konsernregnskap

Gjør konsernregnskapet enklere med Cantor. Cantor er et komplett konsolideringssystem for bedrifter. Erstatt kompliserte regneark for konsernregnskap ved å samle virkelige tall, budsjetter, prognoser og aktuelle dimensjoner fra alle selskap i gruppen på en og samme plass. C​antor inkluderer en brukervennlig veiviser som tar deg gjennom alle stegene i utarbeidelsen av konsernregnskapet, og vår norskspråklige supportavdeling sitter klare til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i prosessen. ​


Cantor forenkler arbeidet med konsernregnskap på en rekke måter:

· Systemet samler data fra alle selskap i konsernet slik at du ikke trenger å benytte tunge, kompliserte regneark i arbeidet ditt. Et brukervennlig grensesnitt sikrer effektiv og ryddig konsolidering og rapportering for en bestemt regnskapsperiode eller for året totalt.

· Du har full fleksibilitet når det kommer til definisjon av selskapsstruktur – Cantor lar deg konsolidere tall fra et fritt antall selskaper samt over flere konsernnivåer.

· Presis sammenstilling av rapporter med enkel avgrensning av relevant informasjon. Systemet kommer komplett med et stort antall rapportmaler og full fleksibilitet til å bygge opp rapporter nøyaktig slik du ønsker. I tillegg til tradisjonell konsernrapportering kan rapportene også hente tall sidelengs - datter til datter, konsolidert med mor. Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

· Full valutahåndtering for selskaper som opererer i utlandet. Automatisk innhenting av valutakurser fra Norges Bank med et enkelt tastetrykk.

· Enkel registrering av elimineringsposter som kan gjentas automatisk eller registreres for den enkelte regnskapsperiode. Cantor løser også problematikken med avskrivning av goodwill og andre mer- eller mindre-verdier og foretar korrigering mot resultat- og balansepostene automatisk ut fra hver enkelt registrering.

· Vår norskspråklige supportavdeling sitter klar til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i prosessen.

web_BD_6219-2.jpg
Her er noen av selskapene som bruker Cantor til konsernregnskap:
  • Snøhetta
  • Artic Securities
  • Jøtul 
  • Nekkar
  • Jotun 

Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor Controller eller har du spørsmål? Registrer deg her og vi tar kontakt med deg.

Gruppe


?

Vil du vite mer?