Alternate Text

Konsernregnskap

Gjør konsernregnskapet enklere med Cantor. Cantor er et komplett økonomisk rapporteringssystem for norske bedrifter. Systemet erstatter kompliserte regneark for konsernregnskap ved å samle virkelige tall, budsjetter, prognoser og aktuelle dimensjoner fra alle selskap i gruppen på en og samme plass. Cantor inkluderer en brukervennlig veiviser som tar deg gjennom alle stegene i utarbeidelsen av konsernregnskapet, og vår norskspråklige supportavdeling sitter klare til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i prosessen.

web_BD_6219-2.jpg

Cantor forenkler arbeidet med konsernregnskap på en rekke måter:

· Systemet samler data fra alle selskap i konsernet slik at du ikke trenger å benytte tunge, kompliserte regneark i arbeidet ditt. Et brukervennlig grensesnitt sikrer effektiv og ryddig konsolidering og rapportering for en bestemt regnskapsperiode eller for året totalt.

· Du har full fleksibilitet når det kommer til definisjon av selskapsstruktur – Cantor lar deg konsolidere tall fra et fritt antall selskaper samt over flere konsernnivåer.

· Presis sammenstilling av rapporter med enkel avgrensning av relevant informasjon. Systemet kommer komplett med et stort antall rapportmaler og full fleksibilitet til å bygge opp rapporter nøyaktig slik du ønsker. I tillegg til tradisjonell konsernrapportering kan rapportene også hente tall sidelengs - datter til datter, konsolidert med mor. Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

· Full valutahåndtering for selskaper som opererer i utlandet. Automatisk innhenting av valutakurser fra Norges Bank med et enkelt tastetrykk.

· Enkel registrering av elimineringsposter som kan gjentas automatisk eller registreres for den enkelte regnskapsperiode. Cantor løser også problematikken med avskrivning av goodwill og andre mer- eller mindre-verdier og foretar korrigering mot resultat- og balansepostene automatisk ut fra hver enkelt registrering.

· Vår norskspråklige supportavdeling sitter klar til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i prosessen.

Her er noen av selskapene som bruker Cantor til konsernregnskap:
  • Virke
  • Ulsteingruppen
  • Læringsverkstedet
  • Komplett
  • Helse vest
  • Ervik Havfiske 
  • Grieg
  • Dyreparken

Ønsker du å bestille Konsern?

Fyll inn skjema under og vi vil ta kontakt med deg om hvordan du kommer i gang med Konsern

Gruppe


Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor Controller eller har du spørsmål? Registrer deg her og vi tar kontakt med deg.

Ja, jeg ønsker å bestille Cantor Signering til tilbudspris kr 3.500 eks. mva.

Gruppe


?

Vil du vite mer?