Alternate Text

Konsernregnskap

Et oppdatert konsernregnskap gjør det enklere å ta de gode valgene. Vi gir deg oversikt!

Konsern_Cantor.jpg


Oversikten du trenger

Cantor er et komplett konsolideringssytem. Erstatt kompliserte regneark for konsernregnskapet ved å samle virkelige tall, budsjetter, prognoser og aktuelle dimensjoner fra alle selskap i gruppen på én og samme plass. Gled deg til god oversikt og effektiv konsolidering og rapportering!

Stor fleksibilitet

Du har full fleksibilitet når det kommer til definisjon av selskapsstruktur. Cantor gjør det mulig å konsolidere tall fritt fra et fritt antall selskaper over flere konsernnivåer. Et brukervennlig grensesnitt sikrer effektiv og ryddig konsolidering og rapportering for en bestemt regnskapsperiode eller for året totalt.

Skreddersydde rapporter

Når du skal hente ut rapporter kan du enkelt velge hva rapporten skal inneholde. Vi har mange maler og du kan enkelt skreddersy rapportene slik at de er i tråd med selskapets visuelle identitet. I tillegg til tradisjonell konsernrapportering kan rapportene også hente tall sidelengs - datter til datter, konsolidert med mor. Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

Full valutahåndtering

Operer ett eller flere av selskapene i konsernet utenlands? Med Cantor får du full valutahåndtering og automatisk innhenting av valutakurser fra Norges Bank med et enkelt tastetrykk.

Enkel registrering av elimineringsposter som kan gjentas automatisk eller registreres for den enkelte regnskapsperiode. Cantor løser også problematikken med avskrivning av goodwill og andre mer- eller mindre-verdier og foretar korrigering mot resultat- og balansepostene automatisk ut fra hver enkelt registrering.

Har du behov for hjelp? Folka våre sitter klare til å hjelpe deg dersom du skulle ha behov for bistand underveis i rapporteringsarbeidet ditt.

Disse selskapene bruker Cantor til konsernregnskap:

  • Snøhetta
  • Artic Securities
  • Jøtul 
  • Nekkar
  • Jotun 

Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor eller booke en demo? Fyll ut skjema, så tar en av våre rådgivere kontakt med deg snarest.

Gruppe


?

Vil du vite mer?

Send oss en melding!