Cantor Cloud-ikon

Cantor Cloud

Vår nettbaserte løsning - Enkelt, sikkert og fleksibelt!

Cantor Cloud
Vår nettbaserte løsning gjør tilgang til en svært  innholdsrik programvareløsning enklere. Servere, backup-rutiner og  installasjoner tar Cantor seg av på en sikker måte i nettskyen. Du trenger derfor  ikke å installere noe på egne servere eller investere i programvare. Dermed er  investeringen minimal for å få tilgang til alle de muligheter  som ligger i Cantor Controller.


Cantor Cloud er tilgjenglig i nettskyen  noe som innebærer at du kun trenger internettilgang for  å kunne bruke programvaren. Med andre ord tilgang fra hvor  som helst, når du selv ønsker det. Dine ansatte kan arbeide  effektivt sammen da de har tilgang til informasjon når de er ute i felten via nettet.


Tilgang til nettløsningen er priset  slik at du får forutsigbare kostnader. Du betaler kun for de brukerne og de modulene som du trenger. Ved endret behov kan du lett få  utvidet løsningen.


Programvaren vil alltid være oppdatert  med siste versjon. Dette er det Cantor som tar seg av så det slipper du å tenke på. Cantor Cloud gir deg en stabil infrastruktur. Svært god oppetid og tilgjengelig og rask telefonstøtte er din garanti for maksimal pålitelighet.


Cantor Cloud er rask å komme i gang med. Vi har svært gode rutiner for import av data fra  regnskapssystemer som gjør det mulig på en effektiv  måte ved hjelp av web services, å hente data fra  servere som ligger hvor som helst.

Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor Controller eller har du spørsmål? Registrer deg her og vi tar kontakt med deg.

Gruppe


Kontaktinformasjonloader