Kundehistorier

TINE SA utnytter Cantor Controller godt

En kald vinterdag i desember besøkte jeg TINE SA sitt hovedkontor i Oslo sentrum. Der registrerte jeg meg og mitt formål på innloggingsautomaten og like etter ble porten åpnet inn til det store TINE-konsernet.

Svenheim: Cantor Controller gjør hverdagen enklere

Også i møbelindustrien kan man finne god bruk for Cantor Controller, og nettopp det valgte jeg å se nærmere på, nemlig ved å dra på besøk til Svenheim-gruppen.

Regnskapssentralen AS: Sammen skaper vi verdier

Regnskapssentralen AS holder til i sjarmerende, nesten hyttelignende lokaler, sentralt i Moss. De er midt i lunsjen, alle samlet rundt samme langbord, i det jeg tropper opp. I dag skal jeg slå av en prat med Morten Wold, en god gammel kjenning hos Cantor AS.

For oss er dette et kjempeløft!

Tidligere har ikke BAMA rapportert balansen så strukturert og effektivt som de vil kunne gjøre nå som de bruker Cantor Controller. – For oss er dette et kjempeløft!

Nettbuss gjorde et godt valg

Det var først i 2016 Nettbuss oppdaget Cantor AS og hva de har å tilby. Nettbuss er et forholdsvis stort konsern og fikk flere fisker på kroken da de jaktet på nytt budsjettverktøy. Etter nøye vurdering av aktørene bestemte de seg for å gå for noe de aldri hadde hørt om før, nemlig Cantor Controller.

loader