Thomas kommer fra stillingen som økonomisjef i hotell- og restauranthuset Continental, et konsern med blant annet Theatercafeen og Hotel Continental. Mens Ada har bakgrunn fra togselskapet SJ Norge hvor hun har jobbet som Business Controller de siste årene. Det er med andre ord solid kompetanse og erfaring de skal bidra med. 

Vi har tatt en prat med dem og under kan du bli litt bedre kjent med de to nyansatte i Cantor. Først ut er den nye seniorrådgiveren, Thomas Brager Olsen:

Hei Thomas! Hvilke tidligere erfaringer tror du blir viktige i jobben?
–  Jeg tenker at min tidligere erfaring som økonomisjef med ansvar for IT blir viktig. Grensesnittet mellom IT og økonomi er noe jeg har jobbet mye med i ulike selskaper de siste 20 årene og det tror jeg vil komme godt med i dialogen med kundene. I tillegg har jeg jo brukt Cantor selv i mange år. 

Hvorfor valgte du å komme til Cantor?
– Cantor er et selskap jeg kan utvikle meg i, samtidig som jeg får brukt erfaringen jeg har opparbeidet meg. Jeg har troen på selskapet og produktet, og liker at Cantor tilbyr et lite, kompetent, hyggelig og fremtidsrettet miljø. 

Hva gjør du helst når du har fri?
– Jeg veldig glad i å være aktiv ute sammen med familie eller venner. Jeg trives godt til fjells på ski eller fotturer.

Vi takker Thomas for praten og sender stafettpinnen videre til rådgiver Ada Elisabeth Hauge:

Hei Ada! Hvilke tidligere erfaringer tror du blir viktige i jobben?
– Jeg har jobbet med utvikling og drift av rapporteringsløsninger i tillegg til økonomi. Dermed har jeg erfaringen fra både IT og økonomi. Det håper og tror jeg vil komme til nytte i Cantor. 

Hvorfor valgte du å komme til Cantor?
– Cantor tilbyr nyttige produkter som jeg ser frem til å jobbe med. I tillegg får jeg flotte kolleger! 

Hva gjør du helst når du har fri?
– Fritiden brukes hovedsakelig sammen med samboer og våre to små barn. Ellers liker jeg å gå tur, trene og være med venner.