Nettkurs

Se vår kursoversikt og meld deg på.

Se hvordan du melder deg på her:

Kurs når det passer for deg

Vi Cantor AS arbeider kontinuerlig for at du som bruker skal kunne utnytte programvaren best mulig. Derfor har vi lansert våre opplæringsprogrammer som nettkurs. I vårt kurstilbud vil du finne kurs som passer til deg som er ny i Cantor Controller og deg som ønsker en mer spesialisert kompetanse. Kursene omfatter et variert tilbud innen årsoppgjør, rapportering, budsjett, konsern, noter, webrapportering, anleggsregister. Vi har også et eget kurs for brukere av Harmoni Lønn. De fleste av kursene oppfyller kravene til etterutdanning. Vårt mål er å gi nødvendige verktøy for å kunne rapportere enda mer effektivt etter å ha deltatt på våre kurs.

Sjekk ut vår spennende kursoversikt her.Bestille kurs

Alle kursene er spilt inn i profesjonelt med Cantors egne ansatte som kursholdere. Gjennom vår kursoversikt finner du alle kursene vi tilbyr og nærmere beskrivelse av innhold, målgruppe og priser. Logg inn

Ved bestilling blir du sendt videre til et bilde for pålogging på dette kurset. Her legger du inn relevant kontaktinformasjon og vil deretter motta en epost med brukernavn og passord. Brukernavn og passord blir sendt til din oppgitte epostadresse. Brukeren benyttes også til senere pålogging eller bestillinger. Når du senere logger på kursportalen vil du også få historikk på gjennomførte kurs med tilhørende kursbevis.

Hvis du allerede har en bruker i kursportalen kan du logge inn her http://www2.e-learning.no/cantor


Vi gjør deg også oppmerksom på

Vi tilbyr også stedlige kurs/workshops i Oslo og Ålesund. Sjekk ut vår kurskalender og meld deg på her!

Vil du vite mer?

Ønsker du en uforpliktende samtale om Cantor Controller eller har du spørsmål? Registrer deg her og vi tar kontakt med deg.

Gruppe


Kontaktinformasjonloader