Vi vil at du som bruker Cantor skal få best mulig utbytte av programvaren. Derfor tilbyr vi nettkurs for deg som er ny i Cantor eller som ønsker med spesialisert kompetanse. Kursene omfatter et variert tilbud innen årsoppgjør, rapportering, budsjett, konsern, noter, webrapportering, anleggsregister. Vi har også et eget kurs for brukere av Harmoni Lønn. De fleste av kursene oppfyller kravene til etterutdanning og vårt mål er å gi nødvendige verktøy for å kunne rapportere enda mer effektivt etter å ha deltatt på kursene.

Slik bestiller du kurs
Alle kursene er spilt inn med våre egne ansatte som kursholdere. Når du går inn på siden som omhandler nettkursene, vil du få en nærmere beskrivelse av innhold, hvem kursene passer for og priser. Der er det også mulig å bestille.

Ved bestilling blir du sendt videre til et bilde for pålogging på dette kurset. Her legger du inn relevant kontaktinformasjon og vil deretter motta en e-post med brukernavn og passord. Brukernavn og passord blir sendt til din oppgitte epostadresse. Brukeren benyttes også til senere pålogging eller bestillinger. Når du senere logger på kursportalen vil du også få historikk på gjennomførte kurs med tilhørende kursbevis. Her finner du alle kursene fra Cantor

Hvis du allerede har en bruker i kursportalen kan du logge inn her http://www2.e-learning.no/cantor